Vánoční čas jako ponoření se do vlastních tužeb

15.12.2016 09:53

 

Nacházíte se v období, v kterém hledáte hlubší smysl těchto tradičních svátků a udržování společenských konvencí, které vás velmi často nutí a manipulují ke všemu, co iluzorně MUSÍTE. MUSÍTE mít včas naklizeno, MUSÍTE mít včas nakoupeno dostatek dárků, MUSÍTE mít včas napečeno, MUSÍTE včas navštívit všechny jako obvykle, MUSÍTE všem zavolat či napsat, MUSÍTE naplnit všechna očekávání rodinných příslušníků, partnerů, spolupracovníků, obchodních partnerů, MUSÍTE, MUSÍTE A MUSÍTE.

Energie těchto dnů připomínají dobrovolné otroctví, do kterého se vy sami stavíte s přesvědčením, že prostě nemáte na výběr. V kolektivním ne-vědomí je tolik sebedestruktivních přesvědčení, skrze která sami sebe zkoušíte, jak dlouho chcete ještě hrát tuto roli sebeoběti.

Většina z nás tyto dny funguje na schématu…AŤ JE JIŽ TOTO DIVADLO ZA NÁMI:)

Začněte tím, že si dovolíte to tentokrát vše udělat jinak! Zeptejte se sami sebe, jak byste ve skutečnosti vy sami chtěli strávit tento láskyplný čas určený pro klid, pohodu a harmonii. Jděte do hloubek svého nitra a najděte ty nejtajnější touhy skrývající se před okolním světem. Dovolte jim alespoň spatřit světlo světla. A pokud najdete dostatek odvahy je uskutečnit právě v tomto období, kdy se od vás očekává hrát roli, budete Vesmírem maximálně podpořeni v manifestaci tohoto kouzlem prostupujícího časoprostoru.

KOUZLA A ZÁZRAKY SE DĚJÍ TĚM, KTEŘÍ V NĚ VĚŘÍ.

Uvolněte všechna přesvědčení, která ve vás vytvářejí tlak a pocit, že MUSÍTE!!!

Pokud dokážete dát přednost svým vlastním touhám srdce před naplněním očekávání druhých, prošli jste branou ukončující vibrační rok čísla 9 a můžete plně otevřít ve svobodné vůli NOVÉ ZAČÁTKY VIBRAČNÍHO ROKU 1.

AKÁŠICKÁ AFIRMACE:

ODEVZDÁVÁM SE DO PROUDU NOVÝCH ZAČÁTKŮ, KTERÉ JSOU ODPOVĚDÍ NA MOJE VYSLANÉ ZÁMĚRY SRDCE……

– Edita Lemiana Santiago – , dne 7.12. 2016

—————

Zpět