Generální úklid vlastního života podle feng shui

10.01.2017 10:59

Když lidé uklízejí, obvykle ani nepomyslí na to, že tím dělají dvě užitečné věci najednou. Každá nepotřebná nebo polámaná věc nás vzdaluje úspěchu ve všech životních oblastech.

Nebezpečnost starých krámů

Že staré věci nemají mít v domě místo, o tom nemluví pouze feng shui. Různá lidová pořekadla rovněž tvrdí, že se máme zbavovat harampádí a všeho, co už nám k ničemu není. Podle východních mudrců nepotřebné nebo rozbité věci mohou zcela určitým způsobem proměnit váš domov v místo nepříhodné pro normální koloběh energie čchi. Všechno kolem může být v harmonii, avšak to, co se nám už nehodí, hromadí negativitu a odsává kladnou energii domu. Lidská aura silně trpí, vyčerpává se a ztrácí sílu.

Čím pomáhá odstranění harampádí

Každá vyhozená věc zavádí náš život na správnou kolej svým způsobem. Například:

Starý nábytek. Velmi silný magnet pro neúspěch, nemoci a špatnou náladu. Zbavíte-li se starých židlí, stolů, skříní nebo postelí, zbavíte se také svých zdravotních problémů. Nebuďte skoupí; hromadění starých krámů není žádným projevem šetrnosti a prozíravosti. Výjimku snad mohou tvořit nějaké rarity, avšak i ony působí negativně, proto jim najděte místo tam, kde se lidé nezdržují stále. Až se zbavíte starých krámů, přestavte nábytek tak, abyste docílili harmonie.

Pozornost rovněž věnujte nepotřebným papírům finanční povahy. Jestliže záruční doba na televizor uplynula, vyhoďte účet. Totéž platí o různých lístcích, dokladech, které ztratily platnost, starých složenkách a peněžních poukázkách. To vše vás jenom zbavuje peněžního úspěchu, který je v životě tolik důležitý. Do této kapitoly stejně tak patří staré, odřené a potrhané peněženky, náprsní tašky, bankovní karty, účtenky, zkrátka vše, co má nějaký vztah k utraceným penězům a dávno vám to k ničemu není.

Teď, když jste se postarali o svoje zdraví a peníze, vyhoďte nebo nechte opravit nefunkční elektroniku. Stará nefungující sluchátka vám brání „slyšet“ své blízké i sebe sama, zbavují vás intuice. Starý televizor přitahuje nečisté síly a rozbité mobily krajně negativním způsobem ovlivňují vzájemné porozumění v rodině.

Zbavte se rovněž rozbitého nebo silně poškozeného nádobí. Patří sem všechno, co je ze skla, tedy i vázy, zrcadla, ozdobné předměty, dokonce i okna. Poškozené věci tohoto typu jsou velmi nebezpečné pro milostnou rovnováhu i zdraví a mohou být také kýmkoli zneužity k uhranutí.

Feng shui je univerzálním učitelem v boji o úspěch a dobrou pohodu. Tento rituál očištění svého domova zakončete nákupem amuletu pro dlouhý život a úspěch.

zdroj pronaladu.cz

 

—————

Zpět